29 Mac 2010

Sedapnya Mulut Kau

Pengarah Pilihan raya PKR, Hajah Fuziah Salleh yakin kemenangan Datuk Seri Dr Chua Soi Lek sebagai Presiden MCA yang baru adalah kemenangan Umno dalam mengawal MCA

Pada Puan Fuziah, malasnya ana nak panggil Hajah kerana tak layak kot gelaran tu, ana nampak puan pun berjalan gelong macam ketua puan jugak. Ye lah siapa tak tahukan nakhoda PKR dengan 1001 macam skandal. Puan tak rasa kekok ka bila bercakap sesuatu tentang rumahtangga orang lain, pada masa sama rumahtangga puan pun berterabur jugak tapi lebih buruk lagi. Siapa nak dengar nie melainkan anak-anak ketam yang memang berjalan senget dah.

Maaflah puan, kalau bahasa ana nie terasa kasar, bukan nak meyakiti hati orang. Tetapi terasa sakit hati bila puan dengan dakyah PKR sering kali mengaitkan sesuatu dengan UMNO. Lebih baik puan isytiharkan jihad pi sabillillah dengan UMNO senang cerita. Boleh kita bertempur untuk hidup atau mati daripada menyebarkan fitnah yang sememangnya menjadi darah daging PKR.

Sebenarnya malas nak layan statement murahan puan tu, tp just nak mengisi blog saya saja. Bila masukkan entri=entri macam nie syok juga tgk bil pengunjung mencacak naik. Makna kata rakyat Malaysia sekarang mencapai tahap berpolitik "gila habis" kerana itulah saja kerja Pakatan Rakyat "Berpolitik Sepanjang Masa, Biar Terpaksa Sekalipun Membunuh Mereka Yang Tidak berdosa." Syabas Pakatan.

6 ulasan:

  1. PKR

    Hujan turun pun salah UMNO juga.

    Idea bodoh memanjang. Kalau tak UMNO dia keluar pasal konspirasi.

    BalasPadam
  2. hahn,
    macam tu lah tahap pemikiran pemimpin politik pakatan. Kita yg ngaji setakat darjah 6 pun rasanya kalu buat statement penuh dengan fact dan data. Habis org nak percaya macam mana, selain pendokong2 mereka yg pekak dan badak

    BalasPadam
  3. dia dah kena sondol kat belakang kot.. tu pasal ckp pun dah mcm standard budak kecik yg belum masuk tadika...

    BalasPadam
  4. Bodoh dan bangang punya YB. Nanti Anu Suami dia tak naik pun nanti salahkan UMNO.

    BalasPadam
  5. Nanti Anu Suami dia tak naik pun nanti salahkan UMNO.....memang benarkata TokAyah. "Anunya" sendiri tersumbat pun gara-gara wanita umno.

    BalasPadam
  6. Apa yang saya tak faham kenapa UMNO? Bagaimana mana UMNO boleh mempengaruhi beratus anggota MCA untuk memilih Soi Lek?
    Si Luncai-luncai PKR ni dah tak de issue, tak de modal untuk mengalihkan fokus orang pada isu bontot, jadi hentam aje la apa yang boleh.
    Si Fauziah tu bila dia bercakap beri fakta ke?

    You will never walk alone... Reds here too.

    BalasPadam

Tulisan yang beretika mencerminkan keperibadian yang mulia. Pendapat dan pandangan anda dialu-alukan. Blogger juga tidak bertanggungjawab atas pandangan dan pendapat yang tidak beretika dan menyentuh sensitiviti mana-mana pihak oleh pengunjung Blog Inilah jalanku.....

KINGTON LIFE PLASMA

KINGTON LIFE PLASMA

Apa itu Kington?


Kington Life Plasma is not any seawater. It is harvested from an exclusive plankton bloom vortex where ecological interactions produce 83 types of bioavailable elements that are predigested by oceanic plankton. As humans need at least 70 types of minerals to maintain a balanced composition of our body fluid, Kington Life Plasma is able to restore the balance in our internal environment by providing these trace elements in full spectrum and balanced composition. The minerals are also in bioavailable crystalloid forms which allow easy absorption.
Kington Life Plasma was first discovered by Rene Quinton, a French scientist, biologist, physiologist and humanitarian. It has been used for over 100 years and is supported by extensive clinical documents proving its physiological benefits. By providing the body with essential trace elements for the transmission of electromagnetic energy, cellular communication can be enhanced, thus leading to better health and performance.

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Apa itu Bio Ken 2 Series?

PERFECT FUNCTIONALITY

Perfectly Pure Water

Bio Pure Ken 1 uses the advanced 5-stage Reverse Osmosis (R.O.) Purification System, thus removing virtually all types of contaminants, including bacteria and viruses, to produce perfectly pure water (H2O)

Purification System

FDA-compliant ABS Food Grade reservoir material and airtight cover
Hands-free water dispenser
Fully automated functions of membrane self-cleaning, water level control, water refill and electronic shut-off
Patented design concealed in a unitary manifold for easy maintenance, quality and hygiene
Patented booster pump regulates pressure and ensure constant production

Specifications

Reservoir Capacity:
Warm: 5 ± 0.5 litres
Reservoir Material:
FDA-compliant ABS Food Grade

Dimension

Width – 260 mmDepth – 470 mmHeight – 450 mm
The Bio Pure KEN series is a 5-stage reverse osmosis purification system. Its patented system removes virtually all types of contaminants including viruses as small as 0.0001 micron. Bio Pure KEN is one of the only 3 recipients of WQA Gold Seal worldwide and the only recipient in Asia. It has also won an award at Geneva International Exhibitions as well as the Reader’s Digest Gold Trusted Brand Award for 2 consecutive years in Malaysia.

For more information, please visit http://www.whatsh2o.com/didyouknow/index.html.

Hubungi saya: Hajah Azam 0124203613 untuk urusan pembelian, penghantaran dan pemasangan, tidak kira walau dimana anda berada.

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Elken Spirulina

Organic & Alkaline for Balanced Nutrition

100% pure and organic
Complete food with 46 essential nutrients in a balanced proportion in line with the human body's requirements
Rich concentration of nutrients like protein (amino acids), vitamins, minerals, carbohydrates, essential fatty acids, chlorophyll, beta-carotene, phycocyanin and xanthophyll.
More than 10 international accolades form government bodies & independent organisations
Cholesterol-free protein source that is alkaline-forming
Readily digested and easily assimilated
Certified to be free of microcystine


JHFA certification by the Japan Food & Nutritional Food Association

Golden Award from the Taiwan Health Food Society

National Biotechnology & Medical Care Quality Award

Golden Award by Taiwan Health Food Society

Golden Diamond Award by Taiwan Consumers Association

GMP Food Certification

Certified ISO14001 by SGS, UK

Certified Halal by Malaysia Islamic Development Department (JAKIM)

Manufactured by a certified EN ISO 9001:2001 and GMP plant

Certified free of microcystine by Fisheries Science, National Taiwan University

Organic certification by Chinese Organic Agribusiness Association

Available in 250, 500, 1200 and 3000 tablets.

IKLAN & PROMOSI

IKLAN & PROMOSI
"HPA MENJANA PENDAPATAN UMMAH" Klik pada logo untuk mengetahui lebih lanjut. Daftarlah secara online diweb replika tersebut.

MENCARI NAMA ANAK DALAM ISLAM

HALALKAH APA YANG DI MAKAN? CHECK TENGOK..