15 Julai 2009

BLOG SESAT?


Salam..

Ana ambil kesempatan ini just nak menghebah blog sesat ini atas permintaan rakan-rakan blog yang lain.

layarbahtera secara kesimpulannya memberikan peringatan kepada orang melayu untuk bersamanya pada ketika berlakunya kiamat.

berikut adalah blog sesat yang dimaksudkan
http://manatuhanallah.wordpress.com/

Thanks U GAP

7 ulasan:

  1. insanorigenal
    reply
    insanorigenal wrote today at 10:39 AM
    Aku ada dengar,org kata blog tu dh kne delete.jadi aku trylh masuk nk komfemkn.memang btullah dh kne delete...selamat kite dari kiamat...
    Ade ke patut dia kata allahmanusia yg beri pringatn kiamat...knapa tk pokok ke,batu ke,tk pun gergasi atau alient,baru real...klu btul pun manusia,mestilh yg pakai serban tebal sampai lentok kepala punya,yg pakai jubah sampai meleret ke tanah...buknnya Allah.Dia kn ghaib!..itu yg umum kita paham,kn?.Allah mana bleh nk jdi manusia.Dia mesti ikut apa yg kita paham...Dia mesti ikut ckp kita...Dia tk bleh buat apa Dia punya suka...Dia tk blehlh nk try test kita...tk gitu?.
    Memang nasib baiklh, blog tu dh kne delete...taaak jadi kiamat.bleh sambung enjoy sakan!!..lain kali klu ada blog kiamat lagi,kita mesti tentang,kita mesti bantras kiamat habis2an...
    Tapi klu blog porno atau yg brbau maksiat ke,mungkar ke,harap2 jngn di delete...kiamat lama lagilh..tengok blue dulu bnyak2,pas tu rogol anak bini org.tk pun anak sndri ok gak.bila dh jdi anak campak dlm longkang tau tong smph...baru ganas..hidup mesti sadis..
    Hidup syurga dunia..bantras kiamat...

    trima kasih,

    insanorigenal.

    BalasPadam
  2. Nauzubillah himin zalik. No komen sebab kau pun lebih sesat.

    BalasPadam
  3. Abis semua nk ngaku dia betol,pastu nk sesatkn org plk...Aku tk pandai nk sesat2kn org ni...biar aku je sndiri ngaku sesat sebelum kne sesat..

    Lagi pun kt pdg mahsyar...Allah yg hukum aku salah ke betul,bukan diorg...Diorg sndiri bukn tau nasib diorg...

    Diorg lupa,silap2 haribulan jadi sup n daging panggang kt neraka sne dek krna taksub sesat2kn org suka2 hati...

    "patutkh org beriman mengatakan mereka telah beriman,sedangkan mereka belum diuji".dan Allah kata kiamat urusan Dia,kebanyakn manusia tk tahu,kecuali yg sikit...

    Klu sebelum kiamat,Allah nak uji dulu manusia(mane yg betul2 brsih hatinya) dgn ilmu atau kefahaman yg pelik2..tu kan urusan dia,sape yg nk larang?..Diorg ingat senang2 nk ngaku briman gitu2 je?..sbb ngaku dh briman sangatlh taksub nk sesat2kn org...

    Tapi yg peliknya,yg dok sesat2kn org ni di pihak yg banyak...yg kena sesat tu di pihak yg sikit...sedangkn dlm Quran ckp org2 yg Allah berikan pengetahuan kiamat,dipihak yg sikit..??? (aku nk ketawalah) kuah..kah..kah..11x..mmglh manusia2 akhir ni buta,pekak,bisu lagi ungkal berapi...


    insanorigenal

    BalasPadam
  4. HIDUP MANATUHANALLAH!!!!

    HIDUP LAYARBAHTERA!!!!

    BalasPadam
  5. Salam

    Terlebih dahulu terima kasih diucapkan kerana sudi menjengah weblog saya.

    Kepada TANPA NAMA DAN NURUL HUDA

    Sebenarnya mungkin anda tidak berkesempatan untuk melayari blog MANA TUHAN ALLAH? yang pada pandangan saya dan semua blogger Islam ianya amat bertentangan dengan Syariat Islam. Dan Alhamdulillah blog tersebut telahpun disekat kerana faktanya tentang kiamat amat mencurigakan. Mungkin blogger tersebut sengaja cuba menyesatkan kita.

    Semuga kita semua terpelihara dari sebarang bentuk kemungkaran yang menyebabkan kita tersungkur ke lembah neraka kelak. Ya Allah, jauhilah kita semua dari keadaan yang sedemikian

    BalasPadam
  6. http://www.scribd.com/doc/36025155/Surat-Kepa.

    KIAMAT DAN KEADAANNYA

    BalasPadam
  7. KIAMAT DAN KEADAANNYA
    LAWATI....

    http://www.scribd.com/doc/36025155/Surat-Kepa.

    BalasPadam

Tulisan yang beretika mencerminkan keperibadian yang mulia. Pendapat dan pandangan anda dialu-alukan. Blogger juga tidak bertanggungjawab atas pandangan dan pendapat yang tidak beretika dan menyentuh sensitiviti mana-mana pihak oleh pengunjung Blog Inilah jalanku.....

KINGTON LIFE PLASMA

KINGTON LIFE PLASMA

Apa itu Kington?


Kington Life Plasma is not any seawater. It is harvested from an exclusive plankton bloom vortex where ecological interactions produce 83 types of bioavailable elements that are predigested by oceanic plankton. As humans need at least 70 types of minerals to maintain a balanced composition of our body fluid, Kington Life Plasma is able to restore the balance in our internal environment by providing these trace elements in full spectrum and balanced composition. The minerals are also in bioavailable crystalloid forms which allow easy absorption.
Kington Life Plasma was first discovered by Rene Quinton, a French scientist, biologist, physiologist and humanitarian. It has been used for over 100 years and is supported by extensive clinical documents proving its physiological benefits. By providing the body with essential trace elements for the transmission of electromagnetic energy, cellular communication can be enhanced, thus leading to better health and performance.

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Apa itu Bio Ken 2 Series?

PERFECT FUNCTIONALITY

Perfectly Pure Water

Bio Pure Ken 1 uses the advanced 5-stage Reverse Osmosis (R.O.) Purification System, thus removing virtually all types of contaminants, including bacteria and viruses, to produce perfectly pure water (H2O)

Purification System

FDA-compliant ABS Food Grade reservoir material and airtight cover
Hands-free water dispenser
Fully automated functions of membrane self-cleaning, water level control, water refill and electronic shut-off
Patented design concealed in a unitary manifold for easy maintenance, quality and hygiene
Patented booster pump regulates pressure and ensure constant production

Specifications

Reservoir Capacity:
Warm: 5 ± 0.5 litres
Reservoir Material:
FDA-compliant ABS Food Grade

Dimension

Width – 260 mmDepth – 470 mmHeight – 450 mm
The Bio Pure KEN series is a 5-stage reverse osmosis purification system. Its patented system removes virtually all types of contaminants including viruses as small as 0.0001 micron. Bio Pure KEN is one of the only 3 recipients of WQA Gold Seal worldwide and the only recipient in Asia. It has also won an award at Geneva International Exhibitions as well as the Reader’s Digest Gold Trusted Brand Award for 2 consecutive years in Malaysia.

For more information, please visit http://www.whatsh2o.com/didyouknow/index.html.

Hubungi saya: Hajah Azam 0124203613 untuk urusan pembelian, penghantaran dan pemasangan, tidak kira walau dimana anda berada.

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Elken Spirulina

Organic & Alkaline for Balanced Nutrition

100% pure and organic
Complete food with 46 essential nutrients in a balanced proportion in line with the human body's requirements
Rich concentration of nutrients like protein (amino acids), vitamins, minerals, carbohydrates, essential fatty acids, chlorophyll, beta-carotene, phycocyanin and xanthophyll.
More than 10 international accolades form government bodies & independent organisations
Cholesterol-free protein source that is alkaline-forming
Readily digested and easily assimilated
Certified to be free of microcystine


JHFA certification by the Japan Food & Nutritional Food Association

Golden Award from the Taiwan Health Food Society

National Biotechnology & Medical Care Quality Award

Golden Award by Taiwan Health Food Society

Golden Diamond Award by Taiwan Consumers Association

GMP Food Certification

Certified ISO14001 by SGS, UK

Certified Halal by Malaysia Islamic Development Department (JAKIM)

Manufactured by a certified EN ISO 9001:2001 and GMP plant

Certified free of microcystine by Fisheries Science, National Taiwan University

Organic certification by Chinese Organic Agribusiness Association

Available in 250, 500, 1200 and 3000 tablets.

IKLAN & PROMOSI

IKLAN & PROMOSI
"HPA MENJANA PENDAPATAN UMMAH" Klik pada logo untuk mengetahui lebih lanjut. Daftarlah secara online diweb replika tersebut.

MENCARI NAMA ANAK DALAM ISLAM

HALALKAH APA YANG DI MAKAN? CHECK TENGOK..