09 Januari 2009

SYOKNYA JADI PENGEDAR ELKEN


Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT dengan rezeki yang dikurniakannya. Baru-baru nie, atas semangat dan dorongan yang sentiasa diberikan oleh upline saya dalam Elken, sayapun mulalah mencari pelanggan untuk produk Bio Pure Ken Series (RO Water) dan Eternal Beauty(EB). Kebanyakan mangsa aku ialah rakan-rakan sekampung dan rakan-rakan guru. Nak jual benda nie, bkn nya senang kerana harganya boleh tahan juga....



Lagi satu perkara, muka mesti tahan malu..... baru boleh berjaya. Kempen punya kempen siap dengan demo oleh upline saya adalah 4 , 5 org , rakan sekampung yang berminat dengan RO Water nie. Selang beberapa hari mereka-mereka nie saya follow up lagi, akhirnya mereka pun memasang RO nie di rumah memasing. Kira berjayalah aku dalam projek ini.



Dan lebih mengembirakan dengan terjualnya 5 produk RO dan satu EB dalam bulan tersebut, rupa-rupanya terkejut beruk juga saya, kerana pendapatannya RM2457.26 dan produk baucer sebanyak RM976.32(lumayankan,asalkan rajin).Sila klik pada imej untuk melihat imej dgn jelas. Ekoran itu, mulalah saya memasang impian untuk memastikan berjaya menjual 6000sv sebulan untuk mendapat pendapatan seperti yang sy katakan tadi.



Bio Pure Ken series ni, bagi sy dah terbukti khasiatnya di mana sy tidak lagi rasa seram sejuk pada buah pinggang yang di alami dulu. Malah anak-anak 3 yang terakhir ini tidak seorangpun mendapat deman kuning apabila dimandikan dengan RO water nie. Badan sentiasa rasa segar dan bertenaga. Menakjubkan, itupun dengan izin Alllah.



Jadi sy harap pembaca blog ini, jangan sayang duit demi kesihatan kita. "MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI". Hubungilah rakan-rakan pengedar ELKEN yang terdekat dengan anda untuk mengetahui produk Elken ni dengan lebih detail. Kewagan anda tidak dibebankan dengan adanya easy payment plan (0% interest).

5 ulasan:

  1. Salam,
    Luangkan masa untuk lawati laman blog saya - http://btaveheart-blogger.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Salam,

    Terima kasih kerana menjenguk blog kak shidah. Tengah dok menganggur la ni, boleh la dok merapu dalam blog ...he he

    Tentang pi haji tu, dok bincang dgn abg mat. Mungkin tak boleh lagi tahun ni sebab ada 2 askar kami nak periksa..SPM n PMR. Harap2 tahun depan boleh la...

    Salam rindu,

    Kak shidah

    BalasPadam
  3. Terima kasih kerana sudi menjenguk Laman Blog kami maripajak.blogspot.com, harap2 dapatlah kiranya tuan membantu promosikan blog kami yang sedang merangka ini,sentiasa berhubung, tk.

    BalasPadam
  4. Howdy very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..
    I'll bookmark your website and take the feeds additionally? I'm happy to find so
    many helpful info here in the submit, we'd like develop extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

    my web site: ford ranger

    BalasPadam
  5. I am really enjoying the theme/design of your blog.

    Do you ever run into any web browser compatibility problems?
    A number of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Opera.

    Do you have any tips to help fix this issue?

    Here is my page - ford ranger

    BalasPadam

Tulisan yang beretika mencerminkan keperibadian yang mulia. Pendapat dan pandangan anda dialu-alukan. Blogger juga tidak bertanggungjawab atas pandangan dan pendapat yang tidak beretika dan menyentuh sensitiviti mana-mana pihak oleh pengunjung Blog Inilah jalanku.....

KINGTON LIFE PLASMA

KINGTON LIFE PLASMA

Apa itu Kington?


Kington Life Plasma is not any seawater. It is harvested from an exclusive plankton bloom vortex where ecological interactions produce 83 types of bioavailable elements that are predigested by oceanic plankton. As humans need at least 70 types of minerals to maintain a balanced composition of our body fluid, Kington Life Plasma is able to restore the balance in our internal environment by providing these trace elements in full spectrum and balanced composition. The minerals are also in bioavailable crystalloid forms which allow easy absorption.
Kington Life Plasma was first discovered by Rene Quinton, a French scientist, biologist, physiologist and humanitarian. It has been used for over 100 years and is supported by extensive clinical documents proving its physiological benefits. By providing the body with essential trace elements for the transmission of electromagnetic energy, cellular communication can be enhanced, thus leading to better health and performance.

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Apa itu Bio Ken 2 Series?

PERFECT FUNCTIONALITY

Perfectly Pure Water

Bio Pure Ken 1 uses the advanced 5-stage Reverse Osmosis (R.O.) Purification System, thus removing virtually all types of contaminants, including bacteria and viruses, to produce perfectly pure water (H2O)

Purification System

FDA-compliant ABS Food Grade reservoir material and airtight cover
Hands-free water dispenser
Fully automated functions of membrane self-cleaning, water level control, water refill and electronic shut-off
Patented design concealed in a unitary manifold for easy maintenance, quality and hygiene
Patented booster pump regulates pressure and ensure constant production

Specifications

Reservoir Capacity:
Warm: 5 ± 0.5 litres
Reservoir Material:
FDA-compliant ABS Food Grade

Dimension

Width – 260 mmDepth – 470 mmHeight – 450 mm
The Bio Pure KEN series is a 5-stage reverse osmosis purification system. Its patented system removes virtually all types of contaminants including viruses as small as 0.0001 micron. Bio Pure KEN is one of the only 3 recipients of WQA Gold Seal worldwide and the only recipient in Asia. It has also won an award at Geneva International Exhibitions as well as the Reader’s Digest Gold Trusted Brand Award for 2 consecutive years in Malaysia.

For more information, please visit http://www.whatsh2o.com/didyouknow/index.html.

Hubungi saya: Hajah Azam 0124203613 untuk urusan pembelian, penghantaran dan pemasangan, tidak kira walau dimana anda berada.

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Elken Spirulina

Organic & Alkaline for Balanced Nutrition

100% pure and organic
Complete food with 46 essential nutrients in a balanced proportion in line with the human body's requirements
Rich concentration of nutrients like protein (amino acids), vitamins, minerals, carbohydrates, essential fatty acids, chlorophyll, beta-carotene, phycocyanin and xanthophyll.
More than 10 international accolades form government bodies & independent organisations
Cholesterol-free protein source that is alkaline-forming
Readily digested and easily assimilated
Certified to be free of microcystine


JHFA certification by the Japan Food & Nutritional Food Association

Golden Award from the Taiwan Health Food Society

National Biotechnology & Medical Care Quality Award

Golden Award by Taiwan Health Food Society

Golden Diamond Award by Taiwan Consumers Association

GMP Food Certification

Certified ISO14001 by SGS, UK

Certified Halal by Malaysia Islamic Development Department (JAKIM)

Manufactured by a certified EN ISO 9001:2001 and GMP plant

Certified free of microcystine by Fisheries Science, National Taiwan University

Organic certification by Chinese Organic Agribusiness Association

Available in 250, 500, 1200 and 3000 tablets.

IKLAN & PROMOSI

IKLAN & PROMOSI
"HPA MENJANA PENDAPATAN UMMAH" Klik pada logo untuk mengetahui lebih lanjut. Daftarlah secara online diweb replika tersebut.

MENCARI NAMA ANAK DALAM ISLAM

HALALKAH APA YANG DI MAKAN? CHECK TENGOK..