18 Disember 2008

AIR SEMPURNA - BIO PURE KEN SERIES



Klik pada tajuk atau imej utk keterangan lebih lanjut.

Air dikatakan sebagai sumber kehidupan. Ini menjelaskan mengapa alam menulenkan air melalui prosesnya yang luar biasa. Namun, apa kata jika terdapat satu cara untuk menjadikan air tulen lebih baik-menjadikan air tulen itu sempurna?

Memperkenalkan Sistem BIO PURE KEN baru. Sistem penulenan air yang paling sempurna dan canggih untuk menyingkirkan hampir semua jenis bahan pencemar, termasuk yang ditinggalkan oleh sistem lain - untuk menghasilkan AIR SEMPURNA.

Bio Pure Ken ialah sistem yang pertama dirantau ini yang menggabungkan pelbagai teknologi penulenan air terbaik ke dalam satu sistem tunggal yang sempurna.


  • Yang pertama dalam menggabungkan teknologi Osmosis Songsang (R.O), Penabis Karbon Teraktif dan Bio Seramik

  • Sistem Elken yang paling mampu dimiliki, direka bentuk daripada asas supaya mudah dan murah diselenggarakan; menjimatkan wang anda dari permulaan

  • Disokong oleh rangkain perkhidmatan dan sokongan yang komprehensif demi memberikan kemudahan dan ketenangan jiwa

5 Peringkat Sistem Penulenan Sempurna BIO PURE KEN Menyempurnakan setiap Titis Air Minuman Anda

  1. Proses Prasedimen - Menyingkirkan paartikel kecil sehalus 5 micron untuk melanjutkan jangka hayat penapis dan membran.

  2. Penapis Sedimen - Menapis partikel bahan pencemar sekecil 1 micron.

  3. Penapis Karbon Teraktif Berbutir Organik - Menyingkirkan klorin, produk sampingan klorin dan hampir semua jenis bahan kimia organik termasuk racun perosak dan racun herba.

  4. Membran R.O - Satu-satunya membran di pasaran yang dapat menyingkirkan sebarang sisa bahan pencemar sehalus 0.0001 mikron termasuk bakteria,virus, bahan pencemar bukan organik berbahaya dan logam berat.

  5. Pasca Penapis Karbon Teraktif Berbutir Organik - Mengenyahkan bau dan menulenkan air untuk memperenak rasanya

Jika pembaca berminat dan inginkan mendapat penjelasan lebih lanjut bolehlah emelkan kepada saya nazam67@yahoo.com atau call: 0194316197 (Cikgu Azam)

11 ulasan:

  1. Salam paksu,
    Paksu ada bio-ken, saya ada minyak wangi pelbagai jenama. Paksu rajin bisnes, apa kata selit sama minyak wangi tu. Paksu ambil "ibu minyak wangi" tu dari saya dan buat packing dalam botol sendiri. Harga paksu sendiri. Ibu minyak tu didatangkan dlm botol besar harg antara 45-55 RM sebotol. Pilih ja jenama apa. Botol2 kosong pelbagai bentuk boleh dpt dlm dozen. Alat penyukat pun ada macam jarum suntikan ikut berapa c.c nak refil kemudian. Perniagaan ini menguntungkan kerana tak rosak, wangi pulak tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Good sharing, Elken Bio Pure K-Series or Elken RO Water is effectively removes virtually all types of contaminations, after drinking the water from Bio Pure R. O. System for 5 months, my heath has improved. For detail visit:
      http://kidbuxblog.com/wondered-what-actually-elken-bio-pure-is/

      Padam
  2. Ok, nanti kita bincang tengok. Harumannya seperti jenama eropah ka atau macam minyak atar

    BalasPadam
  3. Jenama poupular di pasaran seperti calvin klein, polo, tommy, chanel. product ini tidak mengandungi alkohol dan boleh dibawa sembahyang. tahan 8 jam bila memakainya.

    BalasPadam
  4. salam ..
    cikgu azam bisnes elken ek ..
    samalah kita ..
    sudi2 kan lah singgah ke blog saya ..

    BalasPadam
  5. salam cikgu azam

    Saya juga merupakan ahli elken. harap kita boleh sharing apa-apa info untuk kebaikan bersama.

    Sedang giat berusaha mempromosikan Elken Bio Pure Ken di blog saya.

    O-Yes!

    BalasPadam
  6. cikgu,
    boleh bg detail pasal penapis air ni (ken 1) terutamanya dr segi maintenance---> warranty ? warranty penapis ? tempoh penukaran penapis.

    banyak blog mempromosikan ken ni, tp dr segi 'maintenance ' ni tara lansung la..

    aiyooo my emel : niqkers@yahoo.com

    BalasPadam
  7. Tanpa nama...
    Mesin Ken RO ada jaminan selama setahun. Manakala penapisnya juga selama setahun. Ada 6 penapis di mana jangka hayatnya antara 3 bulan(luaran) hingga 3 tahun (dalaman). Harap maklum, terima kasih atas pertanyaan anda.

    BalasPadam
  8. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    BalasPadam
  9. Good post. I learn something totally new and challenging on
    websites I stumbleupon on a daily basis. It will always be useful to read
    through content from other writers and practice a little something from their sites.


    My blog - ranger forum

    BalasPadam
  10. What's up, all is going fine here and ofcourse every one is sharing data, that's actually good,
    keep up writing.

    my website: ford ranger

    BalasPadam

Tulisan yang beretika mencerminkan keperibadian yang mulia. Pendapat dan pandangan anda dialu-alukan. Blogger juga tidak bertanggungjawab atas pandangan dan pendapat yang tidak beretika dan menyentuh sensitiviti mana-mana pihak oleh pengunjung Blog Inilah jalanku.....

KINGTON LIFE PLASMA

KINGTON LIFE PLASMA

Apa itu Kington?


Kington Life Plasma is not any seawater. It is harvested from an exclusive plankton bloom vortex where ecological interactions produce 83 types of bioavailable elements that are predigested by oceanic plankton. As humans need at least 70 types of minerals to maintain a balanced composition of our body fluid, Kington Life Plasma is able to restore the balance in our internal environment by providing these trace elements in full spectrum and balanced composition. The minerals are also in bioavailable crystalloid forms which allow easy absorption.
Kington Life Plasma was first discovered by Rene Quinton, a French scientist, biologist, physiologist and humanitarian. It has been used for over 100 years and is supported by extensive clinical documents proving its physiological benefits. By providing the body with essential trace elements for the transmission of electromagnetic energy, cellular communication can be enhanced, thus leading to better health and performance.

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Bio Pure KEN SERIES R.O. Water Purification System

Apa itu Bio Ken 2 Series?

PERFECT FUNCTIONALITY

Perfectly Pure Water

Bio Pure Ken 1 uses the advanced 5-stage Reverse Osmosis (R.O.) Purification System, thus removing virtually all types of contaminants, including bacteria and viruses, to produce perfectly pure water (H2O)

Purification System

FDA-compliant ABS Food Grade reservoir material and airtight cover
Hands-free water dispenser
Fully automated functions of membrane self-cleaning, water level control, water refill and electronic shut-off
Patented design concealed in a unitary manifold for easy maintenance, quality and hygiene
Patented booster pump regulates pressure and ensure constant production

Specifications

Reservoir Capacity:
Warm: 5 ± 0.5 litres
Reservoir Material:
FDA-compliant ABS Food Grade

Dimension

Width – 260 mmDepth – 470 mmHeight – 450 mm
The Bio Pure KEN series is a 5-stage reverse osmosis purification system. Its patented system removes virtually all types of contaminants including viruses as small as 0.0001 micron. Bio Pure KEN is one of the only 3 recipients of WQA Gold Seal worldwide and the only recipient in Asia. It has also won an award at Geneva International Exhibitions as well as the Reader’s Digest Gold Trusted Brand Award for 2 consecutive years in Malaysia.

For more information, please visit http://www.whatsh2o.com/didyouknow/index.html.

Hubungi saya: Hajah Azam 0124203613 untuk urusan pembelian, penghantaran dan pemasangan, tidak kira walau dimana anda berada.

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Apa Itu ELKEN SPIRULINA ?

Elken Spirulina

Organic & Alkaline for Balanced Nutrition

100% pure and organic
Complete food with 46 essential nutrients in a balanced proportion in line with the human body's requirements
Rich concentration of nutrients like protein (amino acids), vitamins, minerals, carbohydrates, essential fatty acids, chlorophyll, beta-carotene, phycocyanin and xanthophyll.
More than 10 international accolades form government bodies & independent organisations
Cholesterol-free protein source that is alkaline-forming
Readily digested and easily assimilated
Certified to be free of microcystine


JHFA certification by the Japan Food & Nutritional Food Association

Golden Award from the Taiwan Health Food Society

National Biotechnology & Medical Care Quality Award

Golden Award by Taiwan Health Food Society

Golden Diamond Award by Taiwan Consumers Association

GMP Food Certification

Certified ISO14001 by SGS, UK

Certified Halal by Malaysia Islamic Development Department (JAKIM)

Manufactured by a certified EN ISO 9001:2001 and GMP plant

Certified free of microcystine by Fisheries Science, National Taiwan University

Organic certification by Chinese Organic Agribusiness Association

Available in 250, 500, 1200 and 3000 tablets.

IKLAN & PROMOSI

IKLAN & PROMOSI
"HPA MENJANA PENDAPATAN UMMAH" Klik pada logo untuk mengetahui lebih lanjut. Daftarlah secara online diweb replika tersebut.

MENCARI NAMA ANAK DALAM ISLAM

HALALKAH APA YANG DI MAKAN? CHECK TENGOK..